Читај ми!

Победићемо, макар играли досадно

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић најавио је да ће његов тим на све начине покушати да дође до победе против мађарског Вашаша и остане у игри за пласман у чевртфинале Евролиге.

Меч се игра у среду увече од 19 часова на Бањици, а црно-белима је неопходан тријумф јер не желе да се још у лигашком делу опросте од титуле шампиона Европе.

"Морамо да добијемо да бисмо остали у игри за четвртфинале. Вашаш је изузетна екипа, уиграна и квалитетна. Ипак, и они као и ми имају осцилације у досадашњем делу сезоне. Битно је да контролишемо меч од почетка, не губимо превише лопти и верујем да на неки начин досадном игром можемо да победимо Вашаш", рекао је Милановић на конференцији за новинаре.

Он је додао да је последњих 20 дана размишљао како да у екипу уклопи играче који су на ЕП у Ајндховену освојили златну медаљу.

"Како некога вратити после освајања Европске титуле. Пробаћемо да одиграмо на свежину, а онда ћемо имати довољно времена да их спремимо, јер ће остати три недеље до утакмице са Сегедином у последњем колу", казао је Милановић.

Партизан ће у дуелу са Вашашом бити јачи за два повратника из САД, Луку Шапоњића и Ивана Раткова.

"У првом делу сезоне само девет играча је морало да понесе цео терет и срећан сам због доласка два момка који су се одлично уклопили. Са њима ћемо бит бржи, агресивнији, а имаћу шансу да правим више измена", рекао је Милановић.

Тим са Бањице у првом делу сезоне играо је нерешено 10:10 на гостовању Вашашу у Будимпешти.

"Прикључио сам се екипи 11. децембра прошле године, радио сам доста да се што пре укоплим и у среду пуцамо на победу јер нам од тога зависи опстанак у Евролиги", рекао је Ратков.

Партизан после четири одигране утакмице има само цетири освојена бода и потребне су му две победе за наставак такмичења у најелитније клупском такмичењу.

"Добро сам радио у претходне две недеље, уклопио сам се и радујем се дебију. Покушаћемо да искористимо велики притсак и дођемо до победе у мечу сезоне за нас", рекао је Лука Шапоњић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво