Читај ми!

Од нас зависи

"Делфини" сложни у оцени да их против Црне Горе очекује тежак меч, али сматрају да ће сами одлучити победника. Црна Гора је квалитетнија од Италије, али покушаћемо да искористимо њихове мане, истакао Филиповић.

Српски ватерполисти у глас поручују из Ајндховена да изузетно поштују селекцију Црне Горе, али тврде да ће исход сутрашњег финала шампионата Евопе искључиво зависити од игре нашег тима.

"Финале је финале и никаква прича није потребна. Апсолутно поштујемо противника, али гледамо само себе. Добро смо играли на овом првенству и са те стране сам задовољан. Знамо противника, али, знају и они нас", јасан је селектор Дејан Удовичић.

Капитен Србије Вања Удовичић, који ће сутра четврти пут играти у финалу шампионата Европе (две победе и пораз од Црногораца у Малаги 2008) захвалио се навијачима и позвао их да дођу и на финални меч.

"Мислим да у финалу играју две најбоље екипе. У једној утакмици је све могуће, не одлучује увек суви квалитет. Морамо да будемо окренути себи јер ако играмо како се договоримо, онда нам ни селекција света не може ништа", истакао је Удовичић.

И Филип Филиповић сматра да све зависи од Србије.

"Црна Гора је квалитетнија од Италије, али покушаћемо да искористимо њихове мане. Променом селектора они су изашли из монотоније, имају врхунске индивидуалце, Гојковића, браћу Јановић, Злоковића, Ивовића... Ипак, наш циљ је злато и учинићемо све да га освојимо", поручио је званично најбољи ватерполиста света.

Финална утакмица шампионата Европе између Србије и Црне Горе игра се сутра од 15.30 часова у Ајндховену.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво