"Делфини" спремни за провокације

Мање од 24 часа до полуфиналног дуела са Италијанима у Ајндховену. Удовичић: "Заслужујемо финале!" Филиповић: "Спремни смо на провокације."

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић рекао је данас да она заслужује да игра у финалу Европског првенства у Холандији.

"Такмичење је дуго, све је под контролом за сада. Слободни дани су нам добро дошли да се окрепимо и одморимо. Оптимисти смо, верујемо у себе, имамо квалитет и заслужујемо да играмо финале", рекао је

Удовичић новинарима у Ајндховену.

Србија ће се сутра у полуфиналу у 18.00 састати са Италијом. Директан пренос ове утакмице на нашем Првом програму.

"Очекује нас тешка утакмица. У предности смо јер смо више показали, али су они свежији јер су са Мађарима имали лак пролаз у групи. Ако избацимо из главе да играмо против Италијана, победићемо све оно што они у базену и ван њега носе са собом. Не треба се бавити неким стварима које нису до нас", казао је Удовичић.

Један од најбољих играча Филип Филиповић рекао је да Италијани "још нису имали јаку утакмицу на ЕП" и истакао да је Србија до сада много боље играла.

"У односу на игре две репрезентације на овом турниру у великој смо предности ако уђемо у меч хладне главе. Сем претњи од стране два до три шутера, немају неке опасне тачке и играче који могу да преокрену
резултат", рекао је Филиповић.

Филиповић је додао да су сви здрави, да су добро тренирали и да ће бити свежији од Италијана.

"Спремамо се за њихове провокације и надам се да ћемо одговорити на све изазове. Знамо колико су опасни, не препуштају ништа случају. Морамо бити свесни свог неоспорног квалитета и морамо да одиграмо добру
партију са којом они не могу да се носе", казао је Филиповић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво