Читај ми!

Пораз од Шпаније

Завршни турнир припрема за Европско првенство у Ајдховену. Делфини се налазе на Хиосу где играју на традиционалном Самаридис купу. У првом колу репрезентација Србије је поражена од селекције Шпаније са 11:10 (2:1, 1:3, 4:4, 3:3). У другом колу Србија се сутра састаје са Црном Гором.

Одличан меч. Оба тренера испробавала разне комбинације. Главне карте остале скривене, јер се ове две селекције састају у првом колу континенталног шампионата. Ипак, виђен је леп ватерполо и велика борба. На крају Шпанци били срећнији и стигли до победе. Предстоје дуели са Црном Гором и домаћином Грчком.

Тврда , борбена и неизвесна утакмица ривала који ће се састати и у првом колу ЕП у Ајндховену. Одличан почетак нашег тима 2:0 али и грешка у финишу прве четвртине коју су Шпанци казнили голом.Чудан критеријум суђења, уз жуте картоне обојици селектора, више је помогао Шпанији која је повела 4:2.

У трећој четвртини на голу Србије је био Митровић.Код резултата 6:6 судије су неоправдано једну његову интервенцију казниле петерцем.Шпанија је водила 8:6, Србија преокренула на 10:9. Затим је ударац Молине погодио Филиповића у руку и променила правац за реми. Пропустили сло једног играча више, Еспањол из исте ситуације погодио за коначан резултат.Последњи напад је имала наша екипа али је Прлаиновић 14 секудни пре краја погодио стативу.

У другом колу Србија сутра игра са Црном Гором

Гледалаца 300.
Судије: Александреску (Румунија), Зуска (Словачка).
Играч више: Србија 9 (5), Шпанија 11 (6).
Петерци: Србија 1 (1), Шпанија 1 (1).

СРБИЈА: Б.Митровић, А.Шапоњић, Гоцић 1, Удовичић 1, Ћук, Никић 1 , Д.Пијетловић 1, Алексић, Рађен 1, Филиповић 2 , Прлаиновић 2, С.Митровић 1, Г.Пијетловић.Селектор; Удовичић.

ШПАНИЈА: Агилар, Гарсија, Марсал 1, Ширањи, Молина 3,  Гаљего 1, Маларах 1, Еспањол 2, Валес, Пероне 1, Перез 1, Ћ.Гарсија 1, Лопез. Селектор:Агилар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво