Читај ми!

Злато, него шта

Припреме за Европско првенство у Ајдховену улазе у завршну фазу. До старта првенства остало је још 10 дана. Репрезентативци Србије се спремају за поход на још једну медаљу. Голман Соро уверен је да Србија може до злата у Холандији.

Голман ватерполо репрезентације Србије Слободан Соро рекао је да му је предстојеће Европско првенство подједнкао важно као и Олимпијске игре и да екипа увек иде на освајање златне медаље.

"За разлику од многих не гледам на ЕП као на припреме за Олимпијске игре. Шампионат Старог континента је једно од најјачих такмичења и ми као и увек желимо да освојим жлато. Мислим да доста тога зависи од нас и сигуран сам да би свака медаља представљала успех за наш ватерполо", рекао је Соро Танјугу .

Репрезентацију Србије од 16. до 29. јануара у Ајндховену очекује континентални шампионат, где бране бронзану медаљу освојену пре две године у Загребу.

Добро само радили у досадашњем току припрема, ситуација је помало специфична, јер је ЕП у јеку сезоне због Олимпијских игара. Задовољан сам како се ствари одвијају, доста времена користимо да се присетимо лепих тренутака и ранијих успеха националног тима, додао је Соро.

Најбољи српски ватерполисти налазе у Б групи заједно са Хрватском, Црном Гором, Румунијом, Шпанијом и Немачком

У А групи такмичеће се Италија, Мађарска, Македонија, Турска, Грчка и домаћин Холандија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво