Читај ми!

Хумани делфини

Ватерполо репрезентација Србије укључује се у акцију "Битка за бебе" игравањем ревијалне утакмице са екипом Факултета организационих наука, у суботу у Београду. Пре ватерполиста, у "Бици за бебе" учествовали су наш најбољи тенисер Новак Ђоковић, фудбалери и кошаркаши Црвене звезде, као и многи други спортисти.

Битка за бебе се наставља. У хуманост наших спортиста нема сумње. Чим им се укаже прилика несебично учествују у свакој акцији. Много пута су нас обрадовали освајањем разних медаља. Овог пута играју за најмлађе, за оне који су тек дошли на свет, који не могу сами. Подржимо их!

"Ватероло савез Србије је поносан на чињеницу да је већина наших репрезентативаца веома успешна и у студентским водама", каже се у саопштењу ВСС.

Истакнуто је да су наши репрезентативци Вања Удовичић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић и Марко Аврамовић редовни студенти ФОН-а, за чију ће екипу и играти у предстојећем егзибиционом мечу.

Чланови тима ФОН-а биће и браћа Милош и Михајло Королија, као и неколицина младих ватерполиста који играју у нашим прволигашким екипама. "Жеља је да се овом утакмицом на најбољи могући начин промовише нераскидива веза између образовања и спорта и да тиме покажемо да врхунски ватерполисти могу бити и успешни студенти и као такви да буду најбољи пример млађим генерацијама", истиче се у саопштењу. Долазак су потврдили и министар омладине и спорта, Снежана Самарџић Марковић и бројне познате личности из сфере спорта и образовања.

Утакмицу ће судити наше међународне судије Ненад Голијанин и Војин Путниковић, док ће делегат бити Дејан Першић. Меч ће се играти два пута по десет минута , а за све присутне биће организован богат програм. Утакмица се одржава у СРЦ Милан Гале Мушкатировић с почетком у 19 часова.

Улаз на трибине је бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара