Читај ми!

Фајнал фор велики успех

Тренер ватерполиста Партизана Игор Милановић изјавио је да би ове сезоне успех за његов тим био пласман на фајнарфор Евролиге.

"Иза нас је дивна сезона. Направили смо јак тим на челу са Вујасиновићем и голманом Сором и држали их на окупу , што смо дуже могли. Срећан сам што смо постали европски прваци", рекао је тренер црно-белих Игор Милановић.

Он је поручио да ће црно-бели за две године поново јуришати на трон.
"Верујем да ћемо за две године опет јуришати на трон. А био би велики успех и пласман на фајнарфор", рекао је Милановић на конференцији за новинаре на Бањици.

Он је додао да је добро што Партизан има препознатљив стил игре који наставља да гаји култ српског ватерпола.

"Ми у домаћем првенству морамо да доминирамо с обзиром на услове које имамо. Не желим никога да вређам, али немамо посебне припреме за мечеве, сем састанке пред утакмице са Војводином и Звездом. И све утакмице домаћег првенства служе нам као припрема за Лигу шампиона", рекао је Милановић

Ватерполисти Партизана у четвртом колу "Ц" групе Лиге шампиона у среду играју против домаћег Егера.

"Утакмица против Егера је најбитнија ове сезоне, јер после пораза од Сегеда играмо под императивом победе. Драго ми је што сам се вратио у екипу после казне. Трудићемо се да пружимо максимум и евентуално победом надокнадимо пораз на домаћем базену", рекао је Милановић.

Он је додао да је у припреми утакмице радио на освежењу екипе и анализи противника.

Првотимац Партизана Александар Радовић, сматра да је предстојећа утакмица против Егера кључна, када су у питању шансе црно-белих за пласман у наредну рунду такмичења.

"Морамо да победимо, како бисмо остали у игри, то можемо остварити једном ангажованом и агресивном игром. Очекујем другачију утакмицу у односу на ону у Београду. Потрудићемо се да се задовољни вратимо кући", рекао је Радовић.

Млади ватерполиста Партизана Урош Чучковић верује да наш тим може до нове победе у европском такмичењу, али наглашава да треба бити опрезан јер противници "негују типичну мађарску школу, која се никад не предаје".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара