Комплетиран тим Србије у Вислеру

Тим српске делегације на Зимским олимпијским играма у Ванкуверу комплетиран је доласком два последња члана посаде боб четверца Слободана Матијевића и Милоша Савића.

Пилот посаде Вук Рађеновић и Игор Шарчевић већ су учествовали на иструктажи организатора такмичења на олимпијској боб стази.  Боб посада ће на тој стази тренирати од 22. до 26. фебруара, док је такмичење не програму 26. и 27. фебруара.

Наступ боб четверца је за мисију ОКС у Ванкуверу и представљао највећи проблем, пошто је он морао бити изнајмљен - два пута. Нови боб српској екипи изнајмио је Јапански боб савез. 

Велике проблеме српска делегација имала је и са транспортом опреме, пошто је она превише тешка да би се бесплатно превозила путничким авионским линијама, док тим Србије није бројао довољно чланова да би му контејнерски транспорт био исплатив. Препрека је превазиђена уз помоћ ЈАТ-а.

Тим Србије биће комплетан врло кратко, пошто ће се двоје репрезентативаца који су завршили такмичење у скијашком трчању Белма Шмрковић и Амар Гарибовић вечерас вратити у Београд. Миланко Петровић ће вечерас од 23 сата по средњоевропском времену последњи пут наступити у биатлону, овај пут на стази од 20 километара.

Јелена Лоловић и Невена Игњатовић ће се 20. фебруара такмичити у супервелеслалому, а четири дана касније и у велеслалому. Лоловићева и Марија Трмчић ће 26. фебруара возити и слалом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије