Кошаркаши убедљиви против Турске, у полуфиналу са Израелом

Мушка кошаркашка репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Универзитетских игара у Београду, пошто је у четвртфиналу победила селекцију Турске резултатом 68:46 (20:9, 20:10, 14:19, 14:8).

Србија ће се за место у финалу турнира у петак борити са Изреалом, који је елиминисао Немачку са 66:49 (13:11, 16:17, 18:9, 19:12).

Меч би требало да се игра од 17.30, такође у Београдској арени.

Дуел Србије и Турске био је лишен сваке неизвестности, пошто су "орлови" меч почели вођством од 17:0, а већ на полувремену имали предност од 40:19.

Најефикаснији у српском тиму био је Марко Кешељ са 16 поена, Дејан Боровњак је додао 12, а Марко Симоновић 11. Сва тројица забележили су и по осам скокова.

Једини играч са двоцифреним кошгетереским учинком у Турској био је Чем Чошкун са 14 поена.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво