Ватерполо

Србија - Аустралија 7:13

Женска ватерполо репрезентација Србије завршила је такмичење на Универзитетским играма у Београду на шестом месту, пошто је у утакмици за пласман изгубила од селекције Аустралије 13:7 (3:0, 2:3, 4:3, 4:1).

Меч је одигран на Бањици пред око 50 гледалаца, а судили су Петик (Мађарска) и Деслијер (Канада).

Србија: Ђурић, Пештерић, Бијељић, Ћоровић 1, Кнежевић, Дујовић 1, Везилић 1, Машић 1, Рудић, Берак 1, Ивковић 2, Кинчеш, Јоветић.

Аустралија: Браун, Калахан 1, Вајтенхорн 3, Росато 2, Ван Омен, Штолц 1, Вебстер (1), Хамонд 1, Милс 1, Рикетс, Робинсон, Гоферс 3, Барта.

Играч више: Србија: 8 (3), Аустралија 6 (4).
Петерци: Аустралија 1 (1).

Српска студентска селекција окончала је наступ на Играма као шестопласирана, забележивши само једну победу и четири убедљива пораза.

За разлику од осталих сусрета, изузев драматичног меча са Јапаном из кога су изашле као победнице, наше репрезентативке нису у свим периодима меча са Аустралијанкама биле у подређеној улози.

Србија је стигла до изједначења средином треће четвртине (5:5), али је у финишу меча у редовима наше екипе дошло до пада концентрације и дисциплине, превасходно у испуњавању одбрамбених задатака, што су противнице искористиле и забележиле убедљиву победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво