Читај ми!

Швајцарци прозивају Нолета

Провокативном карикатуром један швајцарски лист у Цириху прозвао је Новака Ђоковића. На карикатури се види српски тенисер како на леђима тегли огроман џак пун новца, уз коментар: "Раме увек овако боли", алудирајући на то да је Ђоковић учествовао на турниру у Паризу само да би узео 1,6 милиона долара бонуса.

Земља "милка" чоколаде, сатова и Роџера Федерера тешко подноси чињеницу да је њен тенисер тренутно тек на четвртом месту. Изгледа да тениским заљубљеницима у Швајцарској још више смета чињеница што трон тренутно припада Новаку Ђоковићу.

Тако је швајцарски лист Зонтагс цајтунг у Цириху објавио карикатуру на којој се Новак Ђоковић види како на леђима тегли огроман џак са парама уз коментар: "Раме увек овако боли", јасно алудирајући на то да је српски тенисер учествовао на турниру у Паризу само да би узео бонус од 1,6 милиона долара.

Са леве стране карикатуре пренети су наслови новина које отворено тврде да је Ђоковић учествовао на турниру у Паризу само да би узео паре.

И док се швајцарски листови баве Новаком Ђоковићем, српски тенисер се појавио у Риму, где је гостовао у популарној забавној емисији Фјорело шоу која се емитује на телевизији РАИ Уно.

Ноле је у опуштеном разговору са домаћином емисије Росариом Фјорелом поново шармирао италијанску публику, а са водитељем је одиграо и егзибициони тениски меч на подијуму.

Ђоковић се и даље опоравља од повреде рамена због које је морао да се повуче са турнира у Паризу, а очекује се да први рекет света учествује на завршном мастерс турниру који 20. новембра почиње у Лондону.

Број коментара 140

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара