Читај ми!

Бали за рођендан

Ана Ивановић освојила је 11. титулу у каријери. У финалу турнира на Балију, савладала је Анабел Медину Гаригес из Шпаније са 6:3, 6:0. Победом у завршном мечу турнира Ана је одбранила трофеј који је освојила прошле године и у исто време на најбољи начин прославила 24. рођендан.

Наша тенисерка је ушла сигурно и меч на самом почетку остваривши предност којом завршава први сет у своју корист.

 

Појачаног самопоуздања у другом сету Ана Ивановић је попут оркана просто одувала са терена своју противницу. Гаригес је тек ког петог гема успела да запрети узимањем свог сервиса, када је у једном тренутку имала и гем лопту. Али Ана је и тада успела да начини нови брејк и поведе са 5:0 наговестивћи освајање титуе, да би на свом сервису рутински победу привела крају.

Наша тенисерка Ана Ивановић пласирала се у финале ВТА турнира на Балију пошто је савладала Рускињу Нађу Петрову са 2:0 (6-1, 7-5).

Анабел Медина Геригес је други полуфинални меч добила после предаје противнице због повреде Немице Сабине Лисицки код вођства шпанске тенисерке од 6:3, 4:6, 4:0.

Победом у завршном мечу турнира Ана Ивановић је одбранила трофеј који је освојила прошле године и у исто време на најбољи начин прославила 24. рођендан.

За победу на Балију српска тенисерка је добила чек на 210.000 долара, док је пораженој Гаригес припало 120.000.

Број коментара 55

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије