Читај ми!

Ана сигурна на старту

Ана започела одбрану титуле. Српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у полуфинале турнира у Балију, пошто је данас савладала Италијанку Роберту Винчи са 6:3, 6:3.

Ана је показала да је на добром путу да одбрани титулу освојену прошле године. Иако је у претходним сусретима у овој години Вичинијева водила са 2:0, наша тенисерка је сигурном игром успела да поправи међусобни скор. Ана је од почетка меча "ослободила руку" и погађала буквално све што је пожелела, радујући се сваком поену.

Ивановићева је фуриозно отворила први сет, нанизавши четири гема за редом, на шта је Винчијеа успела да одговори једним брејком (4:1), али је до краја тог дела игре Ивановићева успела да сачува сервис и поведе са 1:0 у сетовима.

У наставку је наша тенисерка офанзивном игром у петом гему дошла до брејка (3:2) и ту предност је успела да одржи до краја меча.

"Знала сам да против Винчијеве треба да играм офанзивно, што сам и учинила. Наметнула сам свој ритам, иако ми поново први сервис није био најбољи. Убудуће треба да порадим на том елементу игре", рекла је српска тенисерка.

Ивановићева ће се за место у финалу борити са Рускињом Нађом Петровом, која је у четвртфиналу била успешнија од Кинескиње Шуај Пенг са 6:4, 6:3. Други рекет Србије се до сада 11 пута састајала са Петровом и шест пута је била успешнија.

Наша тенисерка брани титулу турнира у Индонезији коју је освојила прошле године. Наградни фонд турнира је 600.000 долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара