Читај ми!

Ана на Балију, Ноле у Базелу

Од наших тенисера на тениским турнирима у Балију и Базелу на терене данас излазе Ана Ивановић и Новак Ђоковић. Ана брани титулу, а Ноле се победама враћа на терен после повреде леђа.

Ана Ивановић се у 13 часова састаје са Робертом Винчи у првом колу ВТА турнира на Балију. Српска тенисерка, која је добила специјалну позивницу организатора, брани титулу освојену прошле године.

 

Ивановићева и Винчијева до сада су се састале шест пута, а шампионка Ролан Гароса бележи четири победе. Ипак, претходна два меча одиграна ове године добила је Италијанка, у Торонту и Патаји.

Победница меча играће са бољом из дуела Рускиње Нађе Петрове и Кинескиње Шуаи Пенг који је, такође, на програму у четвртак.

Наградни фонд турнира је 600.000 долара.

У 16 часова, Новак Ђоковић се састаје са Пољаком Лукашем Куботом на АТП турниру у Базелу.

Кубота је на старту савладао Немца Тобијаса Камкеа са 5:7, 7:5, 6:2, а Ђоковић је у првом колу победио Белгијанца Ксавијера Малиса са 2:1 у сетовима. Први тенисер света води против Кубота са 3:0 у међусобним сусретима.

Турнир у Базелу игра се за укупан наградни фонд од 1,83 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара