Читај ми!

Крај за Виктора

Виктор није успео да преброди прву препреку на турниру у Базелу. У првом колу савладао га је Кипранин Маркос Багдатис са 2:1. Наш тенисер пропустио меч лопту у тај-брејку другог сета.

Велика борба у три сета окончана је победом Маркоса Багдатиса. Наш тенисер није искористио своје шансе, дозволио је противнику да се врати и преокрене резултат. Први сет добио је Виктор освојивши брејк више. Други сет је ушао у тај-брејк. Противник је био сконцентрисанији, иако је Виктор имао меч лопту, Кипранин је успео да освоји сет. У трећем сету Багдатис користи своју шансу. Виктор успео да врати рани брејк, али није имао снаге да се озбиљније супротстави противнику.

Од самог старта водила се велика борба за сваки поен. Виктор је стално притискао сервис противника и од осам брејк лопти успео да реализује две. Противник је само једном успео да освоји сервис нашег тенисера. То је био довољно за 6:4 у првом сету.

У наставку оба тенисера су била сигурна на свој сервис, тако да је други сет решен у тај-брејку. Багдатис је први имао сет лопту и то на свој сервис, Виктор успева да се одбрани и стигне до меч лопте на сервис противника. Међутим, Кипранин је сигуран, стиже до изједначења, а потом и до новог мини-брејка који успева да мазеријализује и добија сет са 10:8.

Трећи сет није добро почео по нашег тенисера на самом старту губи свој сервис. Ипак, успева да се врати и узвати брејк. Багдатис поново напада и успева да направи још један брејк, потом га материјализује и води са 3:1. Уз још један брејк Багдатис стиже до 5:2. Противник је сигуран на свој сервис за коначних 6:2 у трећем сету.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво