Читај ми!

Парови турнира у Базелу

Хировитост жреба за турнир у Базелу,који почиње у понедељак, одлучила је да се наши тенисери суоче са игачима против којих у досадашњим сусретима имају негативан скор. Новак Ђоковић ће ирати против Ксавијера Малиса, Јанко Типсаревић са Флоријаном Мајером, а насупрот Виктору Троицком биће Маркос Багдатис.

Ђоковић је са искусним Малисом, некадашњим полуфиналистом Вимблдона, играо само једном, на Квинсу прошле године, а успешнији је био Белгијанац (6:3, 4:6, 6:2). Белгијанац има 31 годину и тренутно је 48. на АТП листи.

 

И Типсаревић је изгубио свој једини окршај са Флоријаном Мајером, прошле сезоне у Ротердаму било је 6:3, 6:7, 7:6. Немац је тренутно 21. тенисер света, има 28 година и у каријери је освојио једну титулу.

 

Са харизматичним Багдатисом Троицки је играо три пута и два пута је изгубио, укључујући и овогодишњи пораз у Куала Лумпуру (6:3, 6:1). Кипранин је тренутно 56. на АТП листи.

Жреб за турнир из Серије 500 у Базелу одлучио је и да први противник Роџеру Федереру у родном граду буде Италијан Потито Стараче.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво