Читај ми!

Ђоковић први играч света

Српски тенисер Новак Ђоковић завршиће годину као најбоље рангирани тенисер света, саоштила је Асоцијација професионалних тенисера. Чак и да не игра до краја сезоне, он ће остати на врху.

Ђоковића више нико не може да угрози на врху ранг-листе, јер је другопласирани тенисер света Рафел Надал изгубио у трећем колу турнира у Шангају и не може до краја године да освоји довољан број поена да би престигао Ђоковића.

Српски тенисер, поред Надала и Роџера Федерера, постао је тек трећи играч од 2003. године који ће завршити годину на првом месту.

Он је дошао на прво место АТП ранг-листе у јулу ове године после победе на Вимблдону, а у току сезоне освојио је још десет турнира укључујући Ју-Ес опен, први пут у каријери, и Аустралијен опен који је већ освојио 2008.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије