Ана победила себе

Ана није успела да разбије "малер" против Белгијанке. Ивановићева смогла снаге после изгубљеног сета, преокренула резултат, стигла до 5:1 и трећем сету и стала. Белгијанка Ким Клајстер славила са 2:1.

Фантастичан меч, одличан тенис и на крају наша Ана изгубила добијен меч. Од почетка меча водила се велика борба. Ана изгубила први сет у тај-брејку. Потом напала и освојила други сет. У трећем сету Ана испустила 5:1, да би касније у тај-брејку изгубила меч.

Први сет је донео по један измењени брејк на старту. Потом се водила изједначена борба. Обе тенисерке добрим сервисима брзо су решавале гемове у своју корист. Сет је ушао у тај-брејк.

У тај-брејку изједначена борба све до 4:4, Ким тада везује три поена и решава сет у своју корист, 7:6 (7:4).

Ивановићева преузима иницијативу. Силовито улази у други сет. Ким је немоћна. Ана експресно стиже до 3:0, а затим и до 5:1. Белгијанка успева да врати један брејк и осваја свој сервис. Међутим, то није поколебало нашу Ану. Осваја свој сервис и то је 6:3 у другом сету.

Трећи сет. Ана опет креће фантастично. Уз два брејка има предност од 5:1. Када се очекивало да лагано приведе меч крају, дошло је до непотребног опуштања. Клајстерс смањује на 5:4.

Ана је сервирала за меч. Велика борба, нервоза на обе стране, Ким успева да направи још један брејк и стигне до изједначења. Белгијанка се потпуно враћа у меч, са пет везаних гемова сада она води. Ана осваја сервис за останак у мечу и нови тај-брек.

У тај-брејку наша тенисерка стигла предност противнице од 3:0. Међутим у финишу при резултату 5:5, Белгијанка прави нови мини-брејк, а потом користи меч лопту на свој сервис, 7:6 (7:5) у трећем сету.

Број коментара 36

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво