Јелена заустављена

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић није успела да се пласира у полуфинале тениског турнира у Мајамију, пошто је у четвртфиналу поражена од Андрее Петковић са 2:6, 6:2, 6:4.

Четвртфинални меч турнира тенисерки у Мајамију између Јелене Јанковић и натурализоване Немице Андрее Петковић прекинут је у првом сету због кише при вођству Јелене од 5:2.

Јелена је добро отворила меч и по повратку на терен после прекида збок кише рутински привела сет крају.

Међутим, пауза је више пријала Петковићевој која је наредни сет решила у своју корист 6:2.

У трећем, одлучујућем сету, водила се велика борба. Наша тенисерка прва долази у брејк прилику коју и реализује и долази до вођства од 3:2. И поред освојеног гема на свој сервис и вођства од 4:2, Јелена дозвољава противници да са осам везаних поена изједначи резултат на 4:4. У деветом гему Јанковићева долази до чак три везане брејк лопте које, нажалост, ипак не успева да искористи. Борбена Немица успева да освоји гем, поведе са 5:4, а затим и да приведе меч крају у своју корист. Јелена је у десетом гему успела да спасе две меч лопте, али трећу ипак није успела.

Андреа Петковић ће се у полуфиналу састати са бољом из меча Александре Дулгеру и Марије Шарапове.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво