На Ли и Гаригесова у другом колу

Кинеска тенисерка На Ли пласирала се у друго коло Отвореног првенства Француске, пошто је победила домаћу играчицу Кристину Младеновић са 2:0 у сетовима (7:5, 6:3).

Кинескиња, која је постављена за 11. носица, у другом колу ће играти против Францускиње Стефани Коен Алоро, која је била боља од Канађанке Стефани Дубоа са 6:7, 6:1, 6:3.

У другом колу је и Шпањолка Анабела Медина Гаригес, после победе над Мелани Удин из САД од 7:5, 6:2. Она ће се за пласман у треће коло борити са победницом меча петог носиоца Јелене Дементијеве из Русије и Петре Мартић из Хрватске.

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка пласирао се у друго коло пошто је победио Јана Хајека из Чешке са 6:1, 6:3, 6:3. Вавринка ће у другом колу играти против Андреаса Бека из Немачке, који је био бољи од Паола Лоренција из Италије са 4:6, 6:3, 6:2, 6:2.

И Американац Џон Изнер играће у другом колу, пошто је победио Казахстанца Андреја Голубева са 6:4, 6:3, 6:2. Изнер ће се за место у трећем колу борити против Марка Кјудинелија из Швајцарске, који је после пет сетова победио Индијца Сомдева Девармана - 6:3, 3:6, 6:3, 3:6, 6:3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије