Типсаревић поражен

Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у друго коло Отвореног првенства Француске у Ролан Гаросу, пошто је данас на старту изгубио од Колумбијца Алехандра Фаље резултатом 6:1, 6:2, 6:3.

Репрезентативац Србије одиграо је веома слабо и за свега 75 минута изгубио је од 70. играча света, готово без пружања отпора. Фаља је направио чак осам брејкова и практично се прошетао до другог кола.

Типсаревић је због болести направио дужу паузу и то се данас примећивало на његовој игри. Сервис га није служио и имао је доста проблема у гемовима у којима је имао почетни ударац. После другог сервиса освојио је свега 40 одсто поена, а његов противник чак 73 одсто и то све објашњава.

Наш тенисер није успевао да наметне своју препознатљиву игру са основне линије, а њје имао превише успеха ни приликом изласка на мрежу, јер је у тим ситуацијама осјавао тек сваки четврти поен.

Изостала је и позната Типсаревићева упорност и поене је губио много лакше и брже него што смо навикли у његовим мечевима, па бољи резултат није могао да оствари.

У понедељак и уторак мечеве првог кола играће Новак Ђоковић, Виктор Троицки, Јелена Јанковић и Ана Ивановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије