Крајиновић се провукао

Млади српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у друго коло Србија опена у Београду, пошто је у мечу првог кола победио Јевгенија Донскоја из Русје резултатом 5:7, 7:6 (9:7), 6:1.

Крајиновић је на њабољи начин искористио наклоност жреба, који му је за противника на старту турнира доделио 352. играча света.

Иако је после изгубљеног првог сета и заостатака у другом био на ивици пораза, успео је на време да подигне ниво игре и да спаси меч у тај-брејку другог сета.

У трећем сету Крајиновић је показао због чега је један од наших најперспективнијих тенисера. Потпуно је надиграо искуснијег противника и са два брејка стигао до победе, која му је донела 20 поена за АТП листу.

У другом колу Крајиновић ће играти против победника дуела у коме се вечерас састају 52. играч света Аргентинац Орасио Себаљос и Канађанин Питер Полнаски, 206. са АТП листе.

Полански је у главном жребу заменио Јанка Типсаревића, који је данас због здравствених проблема отказао учешће на Србија опену.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије