Деца из Републике Српске у посети АТП турниру

Телеком Србија, Телеком Републике Српске и Фемили Спорт организовали су једнодневну посету АТП турниру "Сербија опен" за децу из Републике Српске, са жељом да им омогуће да буду део значајне тениске манифестације у Београду.

На штанду Телекома Србије њих 250, од којих су већина полазници тениских школа, имало је прилику да упозна нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића и у дружењу с њим добију корисне савете за будућу каријеру.

"Желели смо да овим малишанима омогућимо да буду део једне светске тениске манифестације, како бисмо их мотивисали да вредно тренирају и једног дана управо они буду носиоци светских тениских листи. Надамо се да су задовољни дружењем са својим идолом Новаком Ђоковићем. Телеком Србија подржава младе верујући да је то нешто на чему треба радити и кроз овакве активности додатно дати подстрек њиховим првим тениским корацима", изјавила је директорка ПР сектора Телекома Србије Милица Амиџић.

Поред тога, 16 малишана одмерило је и своје тениске вештине, а победник је освојио и мобилни телефон Телекома Србије.

Овом приликом, малишани су одгледали и први меч на "Сербија опену" између Игора Андрејева из Русије и Блажа Кавчича из Словеније.

"Партнерство са организаторима турнира Фемили Спортом не само да на глобалном нивоу промовише Србију као земљу где се игра врхунски тенис, већ доприноси и даљем развоју тениса у Србији. Настојаћемо да и убудуће својим активностима подржавамо спортске манифестације, како бисмо промовисали бављење спортом и Србију као земљу врхунских спортиста", саопштио је Телеком Србија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије