Ђоковић и Троицки тек у финалу

Тенисери Србије Новак Ђоковић и Виктор Троицки могли би да се састану тек у финалу другог по реду "Сербија опена", одређено је жребом у Београду.

Ђоковић (2. на АТП листи)  први је носилац турнира у Београду и у првом колу ће бити слободан, као и Американци Џон Изнер (22) и Сем Квери (23), али и Швајцарац Станислас Вавринка (26). Јанко Типсаревић (38) играће у првом колу против Орасија Сабаљоса из Аргентине, који је 49. на АТП листи, али већ у четвртфиналу могао би да се састане са Ђоковићем.

Троицки (37) ће на старту турнира играти са Иваном Наваром из Шпаније - 106. на АТП листи.

Директор турнира Горан Ђоковић рекао је да Томи Робредо, коме је додељена "вајлд карта", неће доћи јер је повређен, а да ће уместо њега играти Душан Лајовић. Поред тога, он је најавио да ће Новак Ђоковић, који је данас изгубио од Шпанца Фернанда Вердаска на турниру у Риму, доћи у Београд за два дана.

Турнир "Сербија опен" одржаће се од 1. до 9. маја на теренима "Милан Гале Мушкатировић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије