Познати четвртфиналисти

На тениском турниру мастерс серије у Римуодиграни су мечеви осмине финала у којима су пласман у даље такмичење изборили бранилац трофеја, Шпанац Рафаел Надал, и други носилац Србин Новак Ђоковић.

Фаворити су се без већих проблема пробили међу осам најбољих на турниру. Надал је савладао Румуна Виктора Ханескуа са 6:3, 6:2, док је Ђоковић рутински одрадио посао против Бразилца Томаза Белучија - 6:4, 6:4.

Од четвртфинала су се опростили четврти и пети носилац, Британац Енди Мареј и Швеђанин Робин Содерлинг. Изненађења су приредили Шпанац Давид Ферер савладавши неочекивано лако Мареја са 6:3, 6:4, као и Швајцарац Станислас Вавринка, који је Содерлинга добио резултатом 6:3, 6:2.

Хрват Иван Љубичић је због повреде предао без борбе меч Шпанцу Фелисијану Лопесу.

Остали резултати:
(6) Фернандо Вердаско (Шпанија) - Гиљермо Гарсија-Лопес (Шпанија) 6:4, 7:6 (7:2)
(7) Жо-Вилфред Цонга (Француска) - Сантјаго Хиралдо (Колумбија) 6:3, 6:4
Ернестс Гулбис (Летонија) - Филипо Воландри (Италија) 6:2, 3:6, 7:6 (7:4)

Четвртфинални парови турнира који се игра за укупан наградни фонд од 2,75 милиона евра су Ђоковић - Вердаско, Надал - Вавринка, Цонга - Ферер и Лопес - Гулбис.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се