Јелена: Нисам играла као што умем

Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да је срећна због победе над Словакињом Магдаленом Рибариковом у Фед купу у Београду, јер у данашњем мечу није била потпуно спремна и није играла најбоље што може.

"Било је тешко, нисам се осећала најбоље, било је борбе, али сам остала позитивна колико сам могла. Имам терапију и разговарам са докторима шта је најбоље, видећемо... Нисам играла са сто одсто.

Нисам могла да очекујем много од себе. Срећна сам што сам успела", изјавила је Јанковићева на конференцији за новинаре после меча.

Јанковићева је у Београд на Фед куп меч против Словачке допутовала са повредом зглоба леве руке.

"Играла сам прилично добро под тим околностима. Успела сам да донесем победу свом тиму, срећна сам. Надам се да ће рука да ми буде у бољем стању сутра", казала је српска тенисерка.

Јанковићеву сутра очекује дуел са најбоље рангираном словачком играчицом Данијелом Хантуховом.

"Не размишљам о њој, мени је битно да ја играм своју игру, а за то морам да будем здрава. Мало сам хендикепирана, трудим се да играм најбоље што могу. Није ми баш лако, желим да помогнем... мислим да би ретко ко играо за репрезентацију да је повређен", казала је она.

Српска тенисерка је до сада играла пет пута против Хантухове и забележила је три победе.

"Побеђивала сам је и раније. Знам како да играм против ње. Мора да се игра доста агресивно, да се помера и води игра, то је начин да се она победи", закључила је Јанковићева.

Опстанак у Светској А групи Фед купа обезбедиће селекција која прва забележи три победе.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара