Ноле: Најбољи меч ове године

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је победа против Давида Налбандијана у Монте Карлу један од његових најбоље одиграних мечева ове године.

"Имао сам тешког противника који се последњих шест-седам недеља вратио у форму и одиграо одличан тенис", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је изјавио да је знао да ће меч бити тежак, али да је играо одличан тенис од самог почетка и да се осећа добро након недавног разлаза са тренером Тодом Мартином.

Други тенисер на свету је недавно прекинуо сарадњу са америчким стручњаком зато што је Мартин радио другачије од његовог првог тренера Маријана Вајде.

"Покушали смо да радимо са два тренера и Тод је фантастична особа која има много искуства и све је делио са мном. Али, то на крају није успело и растали смо се без тешких речи", рекао је српски тенисер.

Ђоковић је казао и да се осећа добро што се вратио старом тренеру, као и да су му прва три меча на турниру у Монте Карлу дала много самопоуздања.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво