Ноле и Виктор лако до 2. кола

Српски тенисери Новак Ђоковић и Виктор Троицки успешно су стартовали у конкуренцији дублова на турниру мастерс серије у Монте Карлу пошто су данас у првом колу савладали Бразилца Томаза Белучија и Шпанца Алберта Монтањеса са 2:0 у сетовима - 6:1, 7:5.

Ђоковић и Троицки су приказали сигурну и прецизну игру, посебно у првом сету, када им је готово све полазило за руком. Бразилац и Шпанац су се стабилизовали у наставку, заиграли ангажованије и сигурније, али нису имали снаге за преокрет, па је меч окончан после тачно једног часа игре.

Наредни ривали Ђоковића и Троицког су Јужноафриканац Весли Муди и Белгијанац Дик Норман, који су као четврти носиоци на турниру били слободни у првом колу.

На турниру у Моне Карлу у конкуренцији дублова такмиче се и Ненад Зимоњић и Данијел Нестор. Српско-канадски дубл, који је постављен за прве носиоце, био је слободан у првом колу.

Зимоњић и Нестор ће у другом колу играти против бољих из дуела Марин Чилић-Кристофер Кас и Јирген Мелцер-Михаил Јужни.

Турнир у Монте Карлу се игра за укупан наградни фонд од 2,55 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво