Јелена прескочила Веснину

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић у трећем колу турнира у Мајамију победила је Елену Веснину из Русије са 2:0, по сетовима 7:6, 6:3. У наредном колу против Саманте Стросур.

Јелена Јанковић, после нешто више од сат и по борбе, победила је Рускињу Елену Веснину са 2:0 у сетовима и пласирала се у наредно коло Мастерса у Мајамију, где ће играти са Аустријанком Самантом Стросур.

 

Наша најбоља тенисерка освојила је први сет прилично "тесно" са 7:6 у гемовима. У другом су такође пресудиле нијансе у корист Јелене, која је славила са 6:3. 

Јанковићева је претходно у другом колу турнира Мастерс серије у Мајамију савладала Украјинку Марију Корицеву са 2:0, по сетовима 6:4, 6:0.

У већ одиграним мечевима трећег кола турнира чији наградни фонд износи 4,5 милиона долара постигнути су следећи резултати:

(19) Данијела Хантухова (Словачка) - (16) Нађа Петрова (Русија) 6-2, 6-4
(13) Марион Бартоли (Француска) - Гисела Дулко (Аргентина) 7-6 (7-2), 6-4
(6) Агњешка Радванска (Пољска) - (25) Ана Ивановић (Србија) 7-5, 7-5
Тимеа Башчински (Швајцарска) - Полона Херцог (Словенија) 6-2, 6-2
(3) Венус Вллијамс (САД) - Роберта Винчи (Италија) 6-1, 6-4
Јарослава Сведова (Казахстан) - Андреа Петковић (Немачка) 6-0, 5-7, 7-5
(12) Јанина Викмајер (Белгија) - Петра Мартић (Хрватска) 6-3, 6-3

Број коментара 47

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије