Налбандијан победио Троицког

Други тенисер Србије, Виктор Троицки, изгбубио је од Аргентинца Давида Налбандијана 161. играча света са 2:1(3:6,6:4,4:6) у другом колу турнира у Мајамију.

Први сет је донео изједначену игру, у којој су обојица били ослоњени на први сервис. Нешто успешнији био је Троицки који је одсервирао пет ас удараца. Међутим, Налбандијан је остварио брејк у шестом гему који је био покретачка снага за Аргентинца. Нервоза је обузела српског тенисера и то је Аргентинац обилато искористио. Почео је да враћа ударце сигурније и таква игра му је омогућила да мирно заврши први сет. Троицком није био довољан само добар сервис да надигра противника. Налбандијану је припао први сет са 6:3.

У другом сету је Троицки остварио брејк на самом почетку и повео је са 3:0. Знатно је боље сервирао, игра му је била разноврснија а Налбандијанова сигурност из првог сета се није прелила у толикој мери у други. Међутим иако је губио са 4:1, Аргентинацје успео да унесе неизвесност у меч. Смањио је резултат на 4:3, међутим Виктор је ипак успео да очува сталоженост пред налетом противника. Ослоњен на сервис успео је да добије други сет са 6:4 после 40. минута игре и изједначи укупан резултат на 1:1.

Трећи сет обиловао је неизвесношћу, узбуђењима и преокретима. Резултат је до самог краја био поравнат, али је ипак Аргентинац успео да оставари брејк који је био кључни тренутак меча. Троицки није имао истрајности као у другом сету да начини преокрет.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије