Сарадња Звезде и и Академије Болитијери

Тениски клуб Црвена звезда потписао је уговор о сарадњи са познатом академијом Ника Болитијерија која ће београдском тиму помоћи на стручном плану, а талентованим играчима из Србије олакшати боравак у САД.

"Радо ћемо своја знања и искуства поделити са Црвеном звездом и српским тенисерима", навео је познати тениски стручњак у поруци која је подељена новинарима у Београду.

Академија у којој данас тренирају Томи Хас, Макс Мирни, Радек Штјепанек, Марија Шарапова и Никол Вајдисова између осталог ће обучавати Звездине тренере и надзирати њене такмичаре.

"Већа група тенисера, старих од 12 година па навише, на Флориду би требало да отпутује најкасније на јесен, а можда и на пролеће", казао је директор Звезде Слободан Војиновић и додао да тај клуб неће све привилегије задржати за себе, већ да ће исте користити и други играчи из Србије.

Кординатор пројекта Душан Јанићијевић потписивање уговора назвао је историјским моментом за Црвену звезду.

"А што је толико добро за Звезду не може да не користи и српском тенису уопштено", казао је Јанићијевић.

Представник Ај-Ем-Џи (ИМГ) Болитијери тениске академије Златко Милачић подсетио је да бројни млади српски тенисери често због турнира бораве у САД, где ће сада имати значајне привилегије и олакшице.

"Уговор је потписан на годину дана, али смо велики оптимисти да ће сарадња бити дужа", додао је Милачић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара