Читај ми!

Ђоковић и Надал - поздрав на терену у Паризу тежак 46 гренд слем титула

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и рекордер по броју титула на Ролан Гаросу Рафаел Надал срдачно су се поздравили приликом сусрета на терену Филип Шатрије, уочи почетка другог гренд слема у сезони.

Тениски ветерани Ђоковић и Надал сусрели су се на терену приликом тренинга, Шпанац је завршио припрему, а српски тенисер се спремао да почне први тренинг у Паризу уочи почетка Ролан Гароса.

Ђоковић је стигао из Женеве, а први тренинг одрадио је са Хамадом Међедовићем који је до главног жреба стигао преко квалификација. Надал је тренирао са Холгером Рунеом на терену Сузан Ленглен, имао је и конференцију за медије, а онда је наставио са тренингом на терену Филип Шатрије.

На званичном Икс налогу Ролан Гароса освануо је видео запис сусрета двојице тенисера уз опис да једно поздрављање садржи 46 гренд слем титула. Подсећања ради, Ђоковић је у каријери освојио 24 титуле на гренд слем турнирима, а Надал има два трофеја мање. Ђоковић и Надал су међусобно играли 59 пута, а Ђоковић води са 30:29.

Последњи пут играли су у четвртфиналу Ролан Гароса 2022. године, а Надал је тада освојио рекордну 14. титулу на париској шљаци.

На предстојећем Ролан Гаросу жребом је одређено да Ђоковић одигра дуел прве рунде против Пјер-Иг Ербера из Француске. Надал ће се састати са Александером Зверевом.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије