Читај ми!

Међедовић преко Крајиновића до последњег кола квалификација за Ролан Гарос

Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у последње коло квалификација за Ролан Гарос, пошто је у другој рунди победио сународника Филипа Крајиновића са 2:0 (7:5, 7:6 /7:2/). У последњем колу квалификација Међедовић ће играти против Француза Жофрија Бланкана.

Хамад Међедовић, који је тренутно 134. на АТП листи, савладао је Филипа Крајиновића, који је на 761. месту, после два сата врло равноправне и до краја неизвесне борбе.

У првом сету играло се гем за гем до резултата 3:3. Међедовић је потом направио брејк, али је Крајиновић узвратио рибрејком. Крајиновић је у десетом гему, при вођству од 5:4, имао сет лопту на сервис противника. Међедовић је успео да изједначи на 5:5, а онда је освојио још два гема и први сет добио резултатом 7:5.

Велика борба виђена је и у другом сету. Крајиновић је повео 4:2, али је Међедовић изједначио на 4:4. Крајиновић није искористио по две сет лопте у десетом и 12. гему, а победник овог дела меча одлучен је у тај-брејку. Међедовић је славио у тај-брејку са 7:2 и заслужено је стигао до победе.

Међедовић ће у последњем колу квалификација за Ролан Гарос играти против Француза Жофрија Бланкана, који је победио Хрвата Дују Ајдуковића са 7:5, 6:4.

Ролан Гарос се игра од 26. маја до деветог јуна.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије