Мотивација најважнија

Српски селектор је истакао да су добра форма играча и мотивација далеко важније од жреба и додао очекује добар резултат и у дублу, упркос чињеници да америчка комбинација важи за једну од најбољих у историји.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић позвао је навијаче да пруже снажну подршку нашем Дејвис куп тиму.

"Тенис је спорт у коме ретко када наступају тимови, а ово је прилика да нас домаћа публика види у дуелу са врло квалитетном селекцијом. Очекујем да на крилима публике стигнемо до веома значајне победе", рекао је Ђоковић.

Селектор САД Петрик Мекинро нагласио је да очекује веома добар окршај, пошто оба тима располажу изузетно квалитетним играчима.

"Очекујем лепу атмосферу у дворани и велику борбу два јака тима", поручио је Мекинро.

Сви амерички репрезентативци су у први план истакли да подлога на којој ће за викенд играти са Србијом (шљака) више одговара домаћем тиму.

Квери, који ће првог дана играти против Ђоковића, истакао је да је најважније да њихов тим добро почне меч, пошто ће касније "све ићи лакше".

"Србија има врхунске играче са којима неће бити нимало лако", напоемнуо је Квери, који је упркос свему оптимиста по питању исхода меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара