Читај ми!

Ђоковић: Ружан меч, нисам се добро осећао

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас после пласмана у полуфинале мастерса у Монте Карлу да није приказао висок ниво игре, али да је било битно наћи начин да се победи Алекс де Минор.

Србин је победио Аустралијанца 2:0 (7:5, 6:4) после више од два сата игре, а после меча је на терену рекао да су се обијица усагласила да нису били на очекиваном нивоу. 

"Било је тешко за обојицу. Он је један од тежих и најбржих играча на туру, доста лопти враћа, враћа више од 90 одсто лопти које други не враћају. Изненадио ме је у неколико тренутака, у другом сету нисмо играли на високом нивоу, било је много брејкова и то узастопних. То је карактеристика за шљаку, али не баш оволико. Рекао ми је на мрежи да је било ружно у другом сету и ту сам сагласан. Нисмо били на нивоу. Много узастопних брејкова", рекао је Ђоковић. 

Ђоковић је истакао да воли турнир у Монте Карлу који је освајао два пута.

"Волим овај турнир. Нисам овде успео да победим девет година. Био је исцрпљујући меч као и јуче, нисам се добро осећао, требало ми је доста да се опоравим после дугих поена. Успео сам да пронађем стрпљиву игру. Није био висок ниво игре, али било је битно наћи начин да се победи и у томе сам успео. Полуфинале је полуфинале, победа је победа, а то је најважније", закључио је најбољи тенисер планете.

Ђоковић ће у другом полуфиналу играти против Каспера Руда.  Пре тог меча биће одиграно прво полуфинале између Италијана Јаника Синера и Грка Стефаноса Циципаса.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво