Хачанов елиминисао Медведева у руском дербију

Седамнаести тенисер света Карен Хачанов победио је у руском дуелу Данила Медведева резултатом 2:0 у сетовима (6:3, 7:5) и пласирао се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу.

Карен Хачанов је одличном игром у два сета елиминисао боље пласираног сународника и направио велико изненађење вредно пласмана у наредну рунду турнира у Монаку.

Прва четири гема на мечу освојио је тенисер који враћа сервис, након чега није било брејк прилика све до маратонског осмог гема у којем је одиграно 20 поена и који је завршен новим брејком Хачанова за предност од 5:3.

Слабије рангирани руски тенисер је сервирао за освајање првог сета, Медведев је запретио на 30:30, али је Хачанов нанизао два важна поена и повео са 1:0 у сетовима.

Други сет је дуго текао без брејка. Медведев је у десетом гему прокоцкао сет лопту на сервис противника, што га је евидентно пољуљало, па је већ у наредном гему омогућио сународнику две брејк прилике, што је Хачанов умео да капитализује. Повео је са 6:5 и без проблема сервисима привео меч крају.

Хачанов ће у четвртфиналу играти против бољег из дуела Александра Зверева и Стефаноса Циципаса.

Раније данас одигран је и аустралијски дерби у осмини финала турнира у Кнежевини, а Алекс де Минор је савладао Алексеја Попирина са 2:0 у сетовима (6:3, 6:4).

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво