Читај ми!

Мастерс у Риму распродат, Италијани луди за тенисом

Све карте за мастерс у Риму одавно су распродате упркос цени која се креће од 298 за најјефтинију до чак 750 евра за најскупљу карту.

Тенис у Италији доживљава популарност какву никада није имао до сада.

Иако су Италијани традиционално заљубљени у фудбал док их остали спортови мање занимају, 2021.године је Матео Беретини победом у Квинсу донео наду да италијански тенис може бити на вишем нивоу.

Беретини, ипак услед повреда није успео да достигне квалитет какав се од њега очекивао, па је ту улогу преузео Јаник Синер.

Млади тенисер је својим последњим победама довео до тога да су све карте за мастерс у Риму од 6. до 19. маја, одавно распродате.

За "Форо Италико" у Риму који може да прими 10.300 гледалаца све карте су већ распродате. Цена за финални турнир варирала је од 298 до 750 евра по карти, но то неће спречити Италијане да са трибина гледају Медведева, Ђоковића, Алкараза, Зверева, Рубљова, Рунеа, Димитрова и Циципаса.

Највише су ипак заинтересовани за Јаника Синера, најбољег италијанског тенисера и другог играча на свету.

На новој АТП листи у првих 77 на свету је седам Италијана.

Ово је друга година заредом да ће се римски турнир одржати у трајању од три недеље, уз удвостручен број играча на терену, више од 300 мечева и "Форо Италико" који је заиста јединствен у свету који је додатно улепшан за овај турнир.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво