Кецмановић убедљив против Беретинија за друго коло Монте Карла

Миомир Кецмановић је надиграо Матеа Беретинија са 2:0, по сетовима 6:3, 6:1 и пласирао се у друго коло мастерса у Монте Карлу. Наредни ривал срспком тенисеру је Бугарин Григор Димитров.

Миомир Кецмановић је лакше него што се очекивало сломио отпор Матеа Беретинија и стигао до другог кола мастерса у Монте Карлу. Беретини је какав-такав отпор пружио у првом сету, али у другом је постојао само српски тенисер. Лако је сломио отпор ривала и решио други сет у своју корист без изгубљеног гема.

Кецмановић је у трећем гему првог сета стигао до брејка. Противник је већ у наредном гему направио рибрејк. Међутим, наш тенисер је био неумољив. Поново је одузео сервис ривалу за вођство од 3:2, а потом је још једним брејком стигао до убедљиве предности и мирно привео сет крају - 6:3.

Кецмановић је други сет започео у истом ритму, на старту је направио два брејка и дошао до недостижних са 4:0. После велике борбе на сервис ривала наш тенисер му је и трећи пут одузео сервис и експресно стигао на корак од убедљиве победе.

Беретини је за тренутак успео да освајањем гема при свом сервису смањи на 5:1. Ипак већ у наредном гему Кецмановић је био убедљив и стигао је до тријумфа у мечу.

Наредни ривал Миомиру Кецмановићу биће Григор Димитров који је у првом колу савладао Валентина Вашероа.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво