Киша одложила почетак програма у Монте Карлу, Ђоковић и Кецмановић на чекању

Киша је одложила почетак данашњег програма на мастерсу у Монте Карлу, па ће представници Србије Миомир Кецмановић и Новак Ђоковић на терен касније него што је планирано.

Киша одложила почетак програма у Монте Карлу, Ђоковић и Кецмановић на чекању Киша одложила почетак програма у Монте Карлу, Ђоковић и Кецмановић на чекању

Новак Ђоковић је био слободан у првом колу мастерса у Монте Карлу, а ривал у другој рунди му је руски тенисер Роман Сафијулин.

Дуел Ђоковића и Сафијулина заказан је као трећи на главном терену у Кнежевини и планирано је да почне око 14.30, али је почетак данашњег програма одложен због кише, па ће и најбољи тенисер света на терен касније него што је било предвиђено распоредом.

Пре него што Ђоковић први пут ове сезоне закорачи на шљаку Монте Карла, на истом терену ће меч првог кола одиграти Миомир Кецмановић, још један представник Србије, и Италијан Матео Беретини.

Програм на централном терену требало је да почне у 11.00 сати дуелом Алекса де Минора и Стена Вавринке, али је након одлагања због кише први меч дана почео тек око 13.20.

Кецмановићу и Ђоковићу преостаје само да чекају свој ред и надају се повољнијим временским приликама у кишној Кнежевини.

Ђоковић и Сафијулин само једном укрстили рекете

Роман Сафијулин је тренутно 41. тенисер света, а најбољи пласман му је 36. место до којег је дошао почетком године.

У првом колу Монте Карла савладао је квалификанта из Шпаније Хуамеа Мунара са 2:0 у сетовима (7:5, 6:1). Омиљени ударац му је бекхенд.

На 11 сусрета са тенисерима из топ 10 Сафијулин је уписао три победе: против Стефаноса Циципаса у четвртфиналу у Прованси 2022. (6:4,6:4), Александра Зверева у другој рунди Шангаја 2023. (6:3, 6:1) и Карлоса Алкараза у другој рунди Париза исте године (6:3, 6:4). 

Тек једном су се Ђоковић и Сафијулин састали, а било је то 2022. године у Тел Авиву. Дуел је окончан победом Ђоковића, без изгубљеног сета - 2:0.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво