Читај ми!

Алкараз и Зверев лако до четвртфинала у Мајамију, Марожан елиминисао Де Минора

Немачки тенисер Александер Зверев пласирао се у четвртфинале мастерс турнира у Мајамију након победе над Русом Кареном Хачановим 2:0, по сетовима 6:1, 6:4. Нешто раније Карлос Алкараз победио је Лоренца Мусетија 2:0, по сетовима 6:3, 6:3 и тиме изборио пласман међу осам најбољих на Флориди.

Пети тенисер света Зверев је до тријумфа над Мусетијем, 16. играчем на АТП листи стигао после само сат и 10 минута игре.

Финалиста Мајамија из 2018, Зверев је у првом сету два пута одузео сервис ривалу, док је у другом одлучујући брејк направио у трећем гему.

Зверев ће у четвртфиналу Мајамија играти против Мађара Фабијана Марожана који је елиминисао 10. тенисера света, Аустралијанца Алекса де Минора са 6:4, 0:6, 6:1.

Нешто раније Карлос Алкараз је био бољи од Лоренца Мусетија 6:3, 6:3. Шпанац је до победе стигао релативно лако, узевши брејк Мусетију већ у првом гему.

У другом сету водила се изједначена борба све до осмог гема, на сервис Мусетија Алкараз је успео да дође до прености са 5:3 и касније је рутински стигао до тријумфа.

Алкараз ће се у четвртфиналу састати са Григором Димитровим, који је победио Хуберта Хуркача у осмини финала.

У преостала два четвртфинала састаће се: Јаник Синер - Томас Махач и Данил Медведев - Николас Јари.

У женском делу турнира, пласман у полуфинале обезбедила је Казахстанка Елена Рибакина која је била боља од Гркиње Марије Сакари 7:5, 6:7, 6:4. За место у финалу бориће са Рускињом Викротијом Азаренком.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво