Читај ми!

Николас Јари екиминисао Каспера Руда у Мајамију

Чилеански тенисер Николас Јари савладао је Норвежанина Каспера Руда са 2:0 (7:6 /6:3/, 6:3) и приредио својеврсно изненађење пласманом у четвртфинале мастерс турнира у Мајамију. У борби за полуфинале Јари ће се срести са Русом Данилом Медведевом.

Николас Јари је тренутно 23. играч на светској листи, елиминисао је великог фаворита и тренутно осмог на свету после 110 минута игре.

Ово је био њихов четврти обрачун у професионалној конкуренцији и Јари је овом победом успео да изједначи скор у победама на 2:2.

На самом почетку првог сета Чилеанац је освојио брејк и повео са 2:0, али је Руд узвратио у шестом гему и изједначио на 3:3 да би се равноправан дуел одвијао све до краја сета који је разрешен у тај-брејку.

У одлучујућем делу Чилеанац је био концентрисанији и после 3:3 везао четири поена за освајање првог сета и вођство у мечу.

У другом сету Николас Јари је готово рутински успео да одузме сервис Касперу у шестом гему за 4:2, а потом је ту предност лако сачувао за сигуран тријумф.

У четвртфиналу ће играти против трећег играча света, Руса Данила Медведева који је био бољи од Немца Доминика Кепфера, 7:6 (5), 6:0.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво