Читај ми!

Александра Крунић обезбедила главни жреб на мастерс турниру у Мајамију

Српска тенисерка Александра Крунић обезбедила је пласман у главни жреб мастерс турнира у Мајамију, пошто је у финалу квалификација победила Американку Бенарду Перу са 2:0, по сетовима 6:4, 6:3.

Александра Крунић је у првом колу квалификација победила Белорускињу Алијаксандру Саснович 6:1, 7:6 (7:4), да би у другој, последњој рунди за 81 минут савладала и Бенарду Перу.

Крунић је на почетку сета изгубила сервис гем, али је реаговала већ у наредном гему за изједначење. У шестом гему је српска тенисерка опет дошла до брејка и предности од 4:2 у гемовима.

Заиграла је домаћа тенисерка агресивније у наставку и због тога успела да одузме сервис противници у деветом гему. Ипак српску тенисерку то није пореметило и већ у следећем гему је успела да дође до брејка. У другом сету игра Американке се променила, прешла је у дефанзиву. Крунић је то искористила и успела да веже два брејка за предност од 4:0 у гемовима.

Српску тенисерку ни изгубљен сервис у седмом гему није пореметио и након тога је сигурно сервирала до краја сета и победе.

Мастерс у Мајамију траје од 19. до 31. марта и игра се за укупни наградни фонд 10.659.033 долара.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво