Монфис елиминисао Хуркача у другом колу Индијан Велса

Француски ветеран Гаел Монфис победио је осмог тенисера света Хуберта Хуркача резултатом 2:1 (6:0, 6:7, 6:2) у другом колу мастерса у Индијан Велсу.

Осми носилац у Индијан Велсу био је слободан у првом колу, па је турнир започео, а испоставило се и завршио дуелом са Гаелом Монфисом који је направио изненађење и савладао Хуберта Хуркача у три сета.

Француски ветеран је доминантно освојио први сет без изгубљеног гема, у другом су тенисери разменили по два брејка, а мирнији је у тај-брејку био Пољак - 7:5.

Одлучујући сет је почео још једним брејком Монфиса који је у трећем гему још једном одузео сервис противнику, повео 3:0 и сталожено меч привео крају.

Француз ће у трећем колу играти против Британца Камерона Норија који је био бољи од Лоренца Сонега из Италије - 6:4,6:4.

У осталим мечевима другог кола мастерса у Индијан Велсу, фаворити су оправдали тај епитет - Каспер Руд је надиграо Словака Лукаша Клајна (6:4, 7:6), Томи Пол је у америчком дуелу победио Алекса Микелсена (6:2, 6:2), Себастијан Корда је елиминисао Романа Сафијулина (6:4, 6:2), док је четврти на АТП листи Данил Медведев био бољи од Шпанца Кабаљеса Баене (6:2,6:3)...

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво