Читај ми!

Новак главна звезда у "граду анђела" - покрај Ђоковића су Јокић, Дивац, Ђуричко,...

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић је на свом Инстаграм профилу објавио неколико фотографија са меча Лос Анђелес лејкерса и Денвер нагетса у "Крипто ком" арени. Захвалио се својим пријатељима који су му улепшали вече међу којима су aс Нагетса Никола Јокић, бивши кошаркашки асови Владе Дивац, Марко Јарић и Саша Вујачић, као и глумац Никола Ђуричко.

Новак Ђоковић се враћа на терен после дуже паузе на турниру у Индијан Велсу. Вредно тренира у Лос Анђелесу, а слободно поподне је искористио да погледа меч Лос Анђелес лејкерса и Денвер нагетса. Из првог реда је присуствовао рекордној партији Леброна Џејмса и МВП издању Николе Јокића у победи Нагетса.

Виралан је постао снимак срдачног поздрава Ђоковића и Јокића после меча, док им је друштво правио и бивши играч Лејкерса Владе Дивац. Новак је искористио прилику да се дружи и фотографише са другим великим именима, којима је једнака, ако не и већа част што су се они сликали са њим.

У сплету фотографија из бившег "Стејплс центра" су и оне групне на којима су Дивац, Марко Јарић, Никола Јокић, бивши словеначки кошаркаш Саша Вујачић, глумац Никола Ђуричко и кошаркаши Денвер нагетса.

Турнир у Индијан Велсу почиње 6. марта.

 

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара