Читај ми!

Надал одустао од Аустралијан опена

Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је да због повреде неће играти на предстојећем Аустралијан опену.

Рафаел Надал се након скоро годину дана паузе вратио на тениски терен и одиграо турнир у Бризбејну, где је у четвртфиналу поражен од Аустралијанца Џордана Томпсона, али је доживео нову повреду која га је приморала да одустане од учешћа на Аустралијан опену.

"Током последњег меча у Бризбејну имао сам мали проблем са мишићем који ме је, као што знате, забринуо. Кад сам стигао у Мелбурн имао сам прилику да урадим магнетну резонанцу и имам микро посекотину на мишићу, али не на истом месту где сам имао повреду и то је добра вест. Тренутно нисам спреман да се такмичим на највишем нивоу у мечевима на три добијена сета. Летим назад у Шпанију да се лечим и одморим", написао је Надал на друштвеним мрежама.

Истакао је да је напорно радио током целе прошле године да би се вратио на терен и да му је циљ да за три месеца буде на свом најбољем нивоу.

"Усред ових тужних вести што нисам у могућности да играм пред невероватном публиком у Мелбурну, ово и није толико лоша вест, остајем позитиван у очекивањима од сезоне. Заиста сам желео да играм у Аустралији и имао сам прилику да одиграм неколико мечева који су ме учинили срећним и позитивним.Хвала свима на подршци и видимо се ускоро", написао је Надал.

Рафаел Надал је тренутно 672. на АТП листи, а Аустралијан опен је освојио два пута у каријери - 2009. и 2022. године.

Први гренд слем сезоне биће одигран од 14. до 28. јануара у Мелбурну. Титулу брани Новак Ђоковић.

понедељак, 13. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара