Читај ми!

Рекапитулација свих осам Ђоковићевих трофеја за најбољег тенисера године

АТП је на свом званичном налогу на друштвеној мрежи "Х" објавио рекапитулацију свих осам трофеја Новака Ђоковића намењених тенисеру који је завршио календарску годину на првој позицији.

Антологијски крај сезоне за Новака Ђоковића - седми трофеј на Завршном турниру у Торину, осми пут дочекује Нову Годину на првом месту АТП листе и долази до нестварне бројке од 400 недеља на врху тениског света.

Ђоковић је математички обезбедио прво место до краја године победом у првом колу Завршног турнира над Холгером Рунеом. Наредног дана је и примио пехар за то достигнуће, а четири меча касније и онај за освајача Завршног турнира. Новак је успео да одбрани титулу и подигне је седми пут у каријери.

АТП је у част најбољег тенисера свих времена начинио рекапитулацију свих Новакових појављивања на постољу са пехаром за најбољег тенисера године - 2011, 2012, 2014, 2015, 2018, 2020, 2021. и 2023. године. 

Посебно су "зачинили" изјавом младог Новака из 2011. када истиче жељу да се још који пут бори за тај трофеј, па све до 2023. и 400. недеље на првом месту, рекорда за који тврди да ће сигурно неко срушити, али се нада да ће дуго потрајати.

среда, 29. новембар 2023.
5° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!