Читај ми!

Медведев победио Рубљова у првом мечу на Завршном мастерсу

Рус Данил Медведев победом је почео надметање на Завршном мастерсу у Торину, савладао је сународника Андреја Рубљова 2:0, по сетовима 6:4, 6:2.

Дуел руских тенисера трајао је сат и по, а на крају је Медведев захваљујући концентрисаној игри стигао до првог тријумфа у Црвеној групи на Завршном мастерсу у Торину.

Меч између Медведева и Рубљова почео је надмудривањем и одличном игром тенисера у коме су доминирали исцрпљујуће дуги гемови. Први до брејка стигао је Медведев при резултату 4:3 што му је касније и донело растерећенију игру. 

Рубљов је покушавао да дође до изједначења, али разиграни Медведев није дозвољавао нападачку игру противника.

Најзанимљивији детаљи у првом сету одиграни су у десетом, последњем гему, када је Рубљов имао четири брејк шансе, а са друге стране, Медведев је искористио четврту сет лопту.

Нервозни Рубљов је на старту другог сета изгубио сервис, а Медведев је искористио тренутак који му је касније донео нешто лагоднију игру у односу на први део меча.

Медведев је лако освајао гемове при свом сервису, док је Рубљов имао великих потешкоћа у игри, готово да ниједан план није успео да реализује због одличне кретње противника на основној линији. 

У другом сету, виђен је још један брејк, Медведев је успео у важним тренуцима игре да сломи отпор Рубљова за предност од 4:1. До краја дуела није било значајнијих наговештаја да Рубљов може да преокрене меч.

Медведев ће у наредном колу играти против Александера Зверева који је савладао Карлоса Алкараза, док ће Рубљов играти против шпанског тенисера.

Црвена група: 

1. Данил Медведев 1
2. Александер Зверев 1
3. Карлос Алкараз 0
4. Андреј Рубљов 0

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара