Читај ми!

Ђоковић против Ечеверија почиње такмичење у синглу на мастерсу у Паризу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће против Томаса Мартина Ечеверија у другом колу мастерса у Паризу. Дуел српског и аргентинског тенисера трећи је на програму на Централном терену и неће почети пре 15.00, а текстуални пренос меча можете пратити на нашем порталу.

Томас Мартин Ечевери је након победе над Миомиром Кецмановићем заказао дуел са најбољим тенисером света - Новаком Ђоковићем.

Српски и аргентински тенисер су до сада одиграли само један међусобни дуел, на мастерсу у Риму ове године у коме је Ђоковић био бољи.

Ечевери је у више наврата истицао Новакове заслуге за његов почетак бављења тенисом. Једном приликом, на Ролан Гаросу, Аргентинац је навео да је Ђоковић његов идол.

"Новак је мој идол, он је разлог зашто сам кренуо да играм тенис. Када сам прешао на марку рекета која Ђоковићу израђује реквизите, одмах сам рекао да ми требају његови рекети", истакао је Ечевери.

Поред тога, Ечевери је пре неколико година одлучио да напредак на АТП листи прати, односно пореди са Новаковим. Аргентинац је тренутно 31. играч света.

По завршетку меча са Ечеверијем, Ђоковић ће у пару са Миомиром Кецмановићем играти против Аустралијанца Метјуа Ебдена и Индијца Рохана Бопане у осмини финала мастерса у Паризу у дубл конкуренцији.

Српски двојац је претходно био бољи од Гонзала Ескобара и Александра Недовјесова са 2:0, по сетовима 6:4, 6:2.

Ђоковића је прошле године у финалу сингла на мастерсу у Паризу поразио Данац Холгер Руне, те ће на новом издању бранити 600 бодова.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара