Читај ми!

Ђере у полуфиналу Кицбила, наредни ривал Доминик Тим

Српски тенисер Ласло Ђере убедљиво је надиграо Аргентинца Педра Каћина са 2:0 (6:4,6:3) и пласирао се у полуфинале турнира у Кицбилу. У борби за финале Ласло Ђере ће се срести са Домиником Тимом, који је са 2:1 у сетовима био бољи од Артура Риндеркнеха.

Већ на самом старту меча Ђере је освојио прву брејк шансу на сервис гему Аргентунца али није успео да је реализује, а потом се одвијао равноправни дуел све до средине првог сета.

На четвртом сервис гему Каћина српски тенисер осваја две брејк шансе и већ прву реализује за вођство од 4:3.

Потом је Ђере готово рутински потврдио предност али је у завршници на свом сервису при вођству од 5:4 пропустио три сет лопте, а онда Аргентинцу дозволио и брејк шансу али је успео да је анулира и на крају освоји гем за 6:4 и вођство од 1:0 у сетовима.

На почетку другог сета се поновила ситуација са почетка меча али Ђере овога пута није пропустио освојену шансу и одмах је повео са 2:0 после првог сервис гема супарника.

Потом је и у финишу изборио и други брејк за освајање другог сета са 6:3 у гемовима.

У борби за финале Ласло Ђере ће се срести са Аустријанцем Домиником Тимом, који је са 2:1 у сетовима савладао Француза Артура Риндеркнеха - 4:6, 6:3, 6:4.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије