Читај ми!

Финале Ролан Гароса између Ђоковића и Руда у чудном термину

Новак Ђоковић и Каспер Руд у недељу играју финални меч на другом гренд слему у сезони и то у некарактеристичном термину од 14.30. часова (обично се финала на Вимблдону и Ролан Гаросу играју од 15.00 часова). Новак јури рекордну 23. гренд слем титулу, трећу на Купу мускетара.

Новак Ђоковић у недељу игра своје седмо финале на другом гренд слему у сезони, а дуел против Каспера Руда на терену "Филип Шатрије" почеће у некарактеристичном термину - око 14.30 часова.

По правилу се финални мечеви на Ролан Гаросу и Виблдону заказују за 15.00 часова, али организатори Купа мускетара ове године имали су другачију замисао.

Наиме, први меч недељног програма играју женски дублови, а организатори нису желели да буде велика пауза између тог финала и борбе мушкараца за титулу.

Најбољи српски тенисер има прилику да освоји 23. гренд слем трофеј у каријери, чиме би избио на прво место вечне листе освајача најважнијих тениских турнира у конкуренцији мушкараца.

Истовремено, Новак би постао први тенисер у историји који је сваку од гренд слем титула освојио по три пута.

Ђоковић и Руд одиграли су четири међусобна дуела, а сваки пут српски тенисер је излазио као победник, последњи пут у финалу Завршног АТП турнира прошле сезоне, а занимљиво је да Данац никада није освојио ни сет против Новака.

Текстуални пренос меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво